Menu

Silviu Lung jr. va semna cu Zenit St. Petersburg! Cît plătesc ruşii pentru portarul Astrei!

Silviu Lung jr. (23 de ani) este foarte aproape de a semna cu Zenit St. Petersburg, gruparea rusă care a plătit 100 de milioane de euro în această vară pentru Hulk şi Witsel.

Suma pe care ruşii o vor plăti este însă mult mai mică, dar Ioan Niculae a acceptat oferta celor de la Zenit. Astfel, Astra va primi 2 milioane de euro pentru transferul portarului venit gratis de la Universitatea Craiova alături de Găman şi Bărboianu. Mai rămîn de pus la punct doar ultimele formalităţi.

Lung jr. a fost propus la Zenit de către Werner Baader, impresarul jucătorului, cel care l-a mai propus şi la Hamburg în perioada în care juca la Craiova. Chiar şi Ioan Becali a discutat cu Spaletti, antrenorul italian al celor de la Zenit St. Petersburg, pentru a da referinţe despre goalkeeperul selecţionat de Victor Piţurcă la echipa naţională în ultimele meciuri din 2012.

Werner Baader îi mai impresariază pe M'Vila de la Rennes, jucător dorit de Arsenal în această vară, dar şi pe Tino Costa de la Valencia.

1.300.000 de euro este cota lui Lung jr. pe transfermarkt.de

Sursa: gsp.ro

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-silviu-lung-jr-va-semna-cu-zenit-st-petersburg-cit-platesc-rusii-pentru-portarul-astrei-377739.html

Parteneri