Menu

Jose Mourinho isi cauta casa la Londra - Antrenorul, tot mai aproape de o despartire de Real Madrid

Jose Mourinho isi cauta casa in Londra, iar presa spaniola vorbeste tot mai mult despre o despartire a tehnicianului de Real Madrid. Lusitanul este dorit de Chelsea si PSG, iar in vara ar putea sa plece de pe "Santiago Bernabeu", informeaza AS.

Jurnalistii de la AS scriu despre planurile lui Mourinho de a pleca de la Real. Tehnicianul cauta casa in Londra, iar fiica antrenorului a facut toate demersurile pentru a se muta la un colegiu din capitala Angliei.

Jose Mourinho are cel putin doua variante pentru sezonul viitor: Chelsea si PSG. La echipa de pe "Stamford Bridge" a spus ca ar reveni oricand, in timp ce PSG-ul vrea sa castige Champions League si are nevoie de lusitan.

In Primera Division, Mourinho se afla la opt puncte in spatele liderului FC Barcelona, in timp ce in Champions League Realul are unele emotii in legatura cu calificarea in "optimi".

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13645457-jose-mourinho-isi-cauta-casa-londra-antrenorul-tot-mai-aproape-despartire-real-madrid.htm

Parteneri