Menu

Manchester City, jucatorii critica alegerile lui Mancini

Presa engleza este certa: dupa infrangerea cu Ajax Amsterdam, „batranii” echipei il critica pe antrenorul italian cu privire la alegerile tactice facute. Conducerea clubului nu este multumita de Gregucci in functia de antrenor al sectorului defensiv. Begiristain ar putea deveni noul director sportiv al clubului si l-ar putea aduce pe Guardiola pe banca

Se complica tot mai mult situatia antrenorului Roberto Mancini la Manchester City. Potrivit celor mai noi stiri sportive de peste Maneca, infrangerea usturatoare suferita in Liga Campionilor de campioana Angliei (scor 3-1) in fata celor de la Ajax (si posibila eliminare din turneu) ar fi marit neintelegerile dintre antrenor si „batranii” echipei. Potrivit ziarului Daily Star, jumatate din lot s-ar fi rasculat impotriva antrenorului deoarece „si-au pierdut increderea in el si nu mai sunt convinsi ca este omul potrivit pentru carma echipei. De asemenea, jucatorii nu mai cred ca tactica sa de joc este valida si sunt nemultumiti de titularii trimisi de antrenor pe teren”. Potrivit celor de la Daily Mail, responsabilii revoltei ar fi Lescott si Micah Richards. Acestia i-ar fi cerut lui Mancini sa faca mai putine schimbari cu privire la titulari si sa revina la sistemul de joc cu patru fundasi.

Se pare ca nici clubul nu il mai sustine pe antrenor cu privire la alegerile acestuia. In special, conducerea nu ar fi de acord cu angajarea lui Angelo Gregucci pe postul de antrenor al apararii. Conform ziarului The Sun, aceasta situatie ar putea duce la schimbarea directorului sportiv al clubului. Ar putea sosi fostul director al clubului Barcelona, Txiki Begiristain, care l-ar putea inlocui pe Ferran Soriano. Aceasta este o veste proasta pentru actualul antrenor italian, deoarece sosirea lui Begiristain i-ar putea deschide usa spre banca clubului lui Pep Guardiola.

Pentru cele mai bune cote pariuri vizitati bet365.com

Parteneri