Menu

Milan castiga si revine multumita lui El Shaarawy

In primul meci din cadrul etapei a noua din Serie A, rossonerii se impun multumita unui gol inscris de „faraonul” El Shaarawy chiar de ziua sa. Aceasta este o victorie importanta, realizata la 10 minute inainte de fluierul final. Debut cu stangul pentru Delneri pe banca echipei Genoa

Stiri sportive Italia: Tensiunea se putea taia cu cutitul la inceputul meciului. Pe de-o parte Massimiliano Allegri, antrenorul celor de la Milan, avea neaparat nevoie de o victorie pentru a nu-si pierde postul de antrenor. Pe cealalta, Luigi Delneri, vroia sa inceapa aventura sa pe banca echipei Genoa cu dreptul. Poate chiar datorita acestei tensiuni scorul a fost deschis doar la 15 minute de fluierul final. Meciul se termina la 1-0 pentru AC Milan, iar Allegri poate lua o gura de aer.

Antrenorul rossonerilor decide sa mizeze pe Pato, care revine titular dupa 8 luni in locul lui Pazzini, acesta din urma ramanand pe banca. Pazzini l-a inlocuit apoi pe brazilian in repriza secunda dupa ce acesta demonstrase prestatii mediocre. Pe cealalta parte, Delneri mizeaza pe un sistem cu patru fundasi si Immobile in atac.

In lotul celor de la Milan se remarca doar El Shaarawy, care creeaza ocazii si straluceste. Chiar el schimba soarta meciului, printr-un gol foarte important pentru echipa sa. Important nu doar pentru ca l-a inscris de ziua sa (20 de ani), ci deoarece este un gol care ii reda echipei sale un pic de incredere. Multumita „faraonului” El Shaarawy, AC Milan castiga din nou. Inafara de el, nu a mai stralucit nici unul. Antonini a parasit terenul de joc in prima repriza din cauza unei accidentari la genunchi, Pato a iesit de pe teren fluierat de suporteri, iar prestatia lui De Jong a fost jalnica.

Genoa incearca sa-i faca fata lui Milan, uneori se dovedeste periculoasa, insa nu este incisiva. Rezultatul a fost acela ca meciul nu a fost foarte spectaculos. Delneri nu debuteaza cu dreptul si are mult de lucru la Genoa. Allegri paraseste terenul cu 3 puncte de care avea nevoie insa si cu constiinta ca cel mai bun Milan al sau nu poate fi acesta. De altfel, s-a vazut doar El Shaarawy.

Cele mai bune le cote la pariuri sportive vi le ofera bet365.com

Parteneri