Menu

Chivu explică de ce nu mai revine la naţională! Faţă de ce antrenor se simte dator

Chivu explică de ce nu mai revine la naţională! Faţă de ce antrenor se simte dator :: GSP.RO

Victor Piţurcă a încercat să-l readucă pe Cristi Chivu la echipa naţională, dar fundaşul lui Inter spune că singurul antrenor faţă de care are o datorie morală este Răzvan Lucescu.

"Cînd joacă echipa naţională, mi-e dor să fiu acolo, să trăiesc anumite emoţii. Mi-am făcut datoria, nu vreau să spun că m-am accidentat de 7.000 de ori la naţională. M-a deranjat că s-a pus la îndoială profesionalismul meu. Nu s-a întîmplat o dată, ci de mai multe ori!", a spus Chivu la sportro.

Fundaşul lui Inter a apreciat perioada în care a lucrat cu Răzvan Lucescu la naţională, antrenor faţă de care s-a simţi foarte apropiat:

"Răzvan Lucescu ştia din Bosnia că mă voi retrage, a încercat să-mi schimbe decizia. Faţă de el am o datorie morală, l-am lăsat la greu pentru că nu am mai suportat unele lucruri. Pînă la urmă a înţeles. Mi-ar fi şi greu să mă întorc cu un alt antrenor. Valorile mele sînt total diferite de ale altora".

 

Sursa: gsp.ro

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/chivu-explica-de-ce-nu-mai-revine-la-nationala-fata-de-ce-antrenor-se-simte-dator-366755.html

Parteneri