Menu

Kakà revine in nationala: „Este un inceput nou”

Cu doi ani si jumatate dupa ultima convocare, brazilianul isi reia locul in reprezentativa Braziliei care se va confrunta marti cu Japonia: „Inca este devreme pentru a vorbi despre Campionatul Mondial, insa va fi o ocazie de a-i cunoaste pe ceilalti jucatori precum Neymar”

Dupa ce a fost convocat de Mourinho in Liga Campionilor in meciul contra celor de la Ajax Amsterdam, Kakà a revenit si pe lista convocatilor in nationala Braziliei, care se prepara pentru a gazdui mondialul din 2014. Jucatorul Realului este fericit cu privire la aceasta convocare, mai ales deoarece trecusera doi ani si jumatate de la ultimul meci disputat cu Selecao. Kakà, care va evolua alaturi de conationalii sai marti seara la Wroclaw intr-un amical contra reprezentativei Japoniei, a declarat: „Sunt fericit, este un inceput nou. In acest moment nu ma gandesc inca la Mondial deoarece revin in nationala dupa o absenta de aproape doi ani si jumatate”.

„Din punct de vedere fizic si tehnic sunt in forma. Nu am mai avut probleme fizice de vre-un an. Ma antrenez constant si incep sa joc mai des si la club”, a adaugat Kakà, care va putea face in sfarsit cuplu cu unele din vedetele mai tinere ale nationalei. „Nu ii cunosc pe multi jucatori, iar Neymar este unul dintre acestia. Situatia este totusi diferita fata de cand am fost convocat in nationala pentru prima oara. In acel caz am avut sansa sa-i cunosc pe unii jucatori care erau idolii miei”, a incheiat atacantul brazilian.

Pentru cele mai bine cote la pariuri live vizitati bet365.com

Parteneri