Menu

Keşeru, idol în Hexagon după ce a făcut-o lider pe Angers! Cele 4 goluri i-au sedus pe francezi: Nimeni nu îi rezistă

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Keşeru, idol în Hexagon după ce a făcut-o lider pe Angers! Cele 4 goluri i-au sedus pe francezi: Nimeni nu îi rezistă

Românul Claudiu Keşeru s-a infiltrat timid în atenţia presei franceze cu evoluţiile sale din ultimele etape însă a explodat pur şi simplu după partida cu Le Mans. Atacantul lui Angers a reuşit să dea 4 goluri pentru formaţia sa, reuşite care i-au propulsat echipa provizoriu pe primul loc al clasamentului din Ligue 2. Jurnaliştii de la prestigiosul cotidian L'Equipe au fost pur şi simplu seduşi de evoluţia lui Keşeru:


"Nimeni nu îi poate rezista lui Angers şi lui Claudiu Keşeru în acest moment. Cu atât mai puţin Le Mans şi portarul său, Jeremy Janot. Fostul goalkeeper al lui St. Etienne a trăit un adevărat coşmar vineri şi a fost supus unui adevărat supliciu de către atacantul român. Keşeru a profitat de evoluţia bună a colegilor lui şi a ajuns la cota 9 goluri marcate în acest sezon, iar Angers la a patra victorie consecutivă în campionat"
.

Sursa: Prosport.ro

Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/keseru-idol-in-hexagon-dupa-ce-a-facut-o-lider-pe-angers-cele-4-goluri-i-au-sedus-pe-francezi-nimeni-nu-ii-rezista-10136587

Parteneri