Menu

Ancelotti il sustine pe Inzaghi: “El va fi urmasul meu”

Antrenorul echipei PSG prezice un viitor important pentru fostul mijlocas ofensiv al echipei Milan: „Il vad intotdeauna foarte motivat, a reusit sa treaca mental de la faza de jucator la aceea de antrenor, are experienta mare si sunt convins ca va avea succes. Criza echipei AC Milan? Este greu sa faci miracole fara jucatori de calibru”

Stiri sportive: Intr-un interviu pentru revista italiana Chi, Carlo Ancelotti, antrenorul PSG-ului, prezice un viitor de succes pentru „Super Pippo” si in functie de antrenor. Ancelotti a declarat despre Inzaghi, momentan antrenor al echipei de tineret al clubului AC Milan: „Vorbim des la telefon si il vad intotdeauna foarte motivat. A reusit sa treaca din punct de vedere mental de la faza de jucator la aceea de antrenor”.

Ancelotti este convins ca il vom vedea in curand pe Inzaghi la conducerea unui club important: „Are experienta mare si va avea succes ca si antrenor”. Vorbind insa despre fosta sa echipa, AC Milan, Ancelotti nu este tot atat de pozitiv: „Imi pare sau sa vad echipa in dificultati, am ramas in relatii bune cu Adriano Galliani. Milan a pierdut jucatorii importanti, stalpii echipei, iar in aceste conditii nu se pot face miracole”. Cu privire la viitorul carierei sale de antrenor, italianul a declarat: „Mi-ar place sa antrenez o echipa nationala, nu neaparat nationala Italiei, insa inca nu am avut nici o oferta”.

Urmariti ultimele stiri tenis de la turneul de la Bangkok la bet365.com

Parteneri