Menu

Amicale cu Bulgaria și Liechtenstein pentru Naționala României, înainte de Euro 2024

 

Naționala României va juca ultimele meciuri de pregătire înainte de Euro 2024 cu Bulgaria și Liechtenstein, în iunie, a anunțat miercuri Federația Română de Fotbal.

România va disputa, la începutul lunii iunie, două partide de verificare, ultimele înaintea turneului final din Germania.

Astfel, România va întâlni, pe 4 iunie, Bulgaria, iar pe 8 iunie reprezentativa Liechtensteinului.

Ambele meciuri vor avea loc pe stadionul Steaua din București.

Potrivit FRF, până în iunie, România va mai juca cu Irlanda de Nord, în 22 martie, pe Arena Națională din București, și pe 26 martie va întâlni naționala Columbiei pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

FRF anunță că orașul Würzburg va fi gazda tricolorilor pe durata Euro.

„Baza de pregătire de la Würzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln, va fi locul unde tricolorii se vor pregăti pe durata Campionatului European. Pe lângă condițiile oferite de hotel și stadionul de antrenament, precum și faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniștită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în orașele unde se vor juca partidele. Gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 orașe unde tricolorii vor evolua și se află la 4 kilometri de hotel. În Würzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenți”, transmite FRF.

Iată programul Naționalei României la Euro 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)

21 iunie: Slovacia – Play-off B (Dusseldorf, 16:00)

22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)

26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00), Play-off B – Belgia (Stuttgart, 19:00).

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 locuri trei din toate cele 6 grupe.

Sursa: https://jurnalul.ro/sport/nationala-euro-2024-953510.html

Parteneri