Menu

Sapunaru dezvaluie motivul real pentru care s-a retras din echipa nationala: In niciun caz nu ma gandeam sa renunt

Sapunaru dezvaluie motivul real pentru care s-a retras din echipa nationala: In niciun caz nu ma gandeam sa renunt

La o zi dupa ce si-a anuntat retragerea definitiva din echipa nationala, Cristi Sapunaru dezvaluie motivul pentru care a luat aceasta decizie.

Fundasul central spune ca a fost dezamagit de faptul ca selectionerul Cosmin Contra nu i-a dat nicio explicatie pentru faptul ca nu l-a convocat la actiunea din aceasta perioada.

"In niciun caz nu ma gandeam sa renunt la echipa nationala inainte de aceste meciuri. Dar nu m-a sunat nimeni de la echipa nationala sa imi spuna ceva, sa imi explice de ce nu am fost convocat. Am jucat 36 de meciuri la nationala si de 11 ori am fost capitan.

Eu zic ca nu e putin lucru si sunt mandru de asta. Si as mai fi purtat banderola, daca nu se considera ca sunt prea batran. De aceea am luat aceasta decizie. Probabil ca se doreste o intinerire a lotului si chiar ma bucur pentru acesti jucatori de perspectiva care vin la lot", a spus Sapunaru pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Pentru meciurile cu Spania si Malta, Contra a hotarat sa mizeze pe Vlad Chiriches, Ionut Nedelcearu, Dragos Grigore si Adrian Rus.

Sapunaru a disputat 36 de meciuri in tricoul echipei nationale si a purtat de 11 ori banderola de capitan.

C.S.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/nationala-romaniei/stiri-nationala-romaniei/sapunaru-dezvaluie-motivul-real-pentru-care-s-a-retras-din-echipa-nationala-in-niciun-caz-nu-ma-gandeam-sa-renunt-1576116

  • Musafir - โลซ่า ลีโอ

    Just click on life to change. https://sv1.picz.in.th/images/2019/08/30/ZDgGGE.gif slotxo

  • Musafir - Alina Smiths

    If Norton Antivirus is not working on Windows 10. Then, it might be possible that your device is already infected with malware. In that case, it is advisable to conduct malware scan on your PC. After that, reinstall Norton antivirus again. If the problem still happens then, contact at Norton Support UK.

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri