Menu

Romania candideaza pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030: Iata ce spune ministrul Tineretului si Sportului

Romania candideaza pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030: Iata ce spune ministrul Tineretului si Sportului

Ministrul Tineretului si Sportului de la Bucuresti, Constantin Bogdan Matei, a anuntat ca intentia Romaniei de a-si depune candidatura pentru organizarea Cupei Mondiale din 2030 exista si este cat se poate de serioasa.

Tara noastra va candida alaturi de Bulgaria, Serbia si Grecia cu un dosar al Balcanilor, regiune in care Mondialul nu a poposit niciodata pana acum.

Discutiile de principiu au fost deja initiate la nivel inalt si vor continua.

"M-am intalnit cu omologii mei din aceste tari si am discutat deja despre candidatura", a spus ministrul Matei pentru ProTV.

In acelasi timp, el a discutat si cu oamenii de fotbal din minister, Cristi Balaj si Gica Popescu, ambii consilieri, despre ce ar presupune organizarea unui turneu final.

"Eu am avut discutii pe aceasta tema si cu Cristi Balaj si cu Gica Popescu, discutii in care am incercat sa aflu cat mai multe despre ceea ce inseamna organizarea acestui campionat", a mai spus ministrul.


Romania, Bulgaria, Serbia si Grecia intetioneaza sa depuna o candidatura comuna pentru organizarea Mondialului din 2030.

Daca ar fi desemnate invingatoare de catre FIFA, cele patru state europene si-ar imparti partidele de la turneul final.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/bogdan-matei/ministrul-tineretului/romania-candideaza-pentru-organizarea-cupei-mondiale-din-2030-iata-ce-spune-ministrul-tineretului-si-sportului-1541789

Comentarii Anterioare

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri