Menu

Romania a pierdut un jucator important pentru dubla cu Serbia si Lituania din Liga Natiunilor - presa

Romania a pierdut un jucator important pentru dubla cu Serbia si Lituania din Liga Natiunilor - presa

Echipa nationala a Romaniei a pierdut un jucator important pentru dubla care va avea loc la inceputul lunii octombrie cu Serbia si Lituania, pe 11 si 14, contand pentru etapele 3 si 4 din Liga Natiunilor.

E vorba de un mijlocas exponential pentru romani, care s-a accidentat, iar medicii i-au recomandat 3 saptamani de tratament pentru a se evita o operatie.

Discutam despre fostul stelist Constantin Budescu, actualmente jucatori in tarile arabe la Al-Shabab, acolo unde e antrenat de Marius Sumudica si e coleg cu Valerica Gaman, iar informatia a fost furnizata de cotidianul Gazeta Sporturilor.

Budescu a suferit o accidentare la ligamentul colateral extern al genunchiului drept, o accidentare care seamana cu leziunea suferita tot anul acesta de Ciprian Deac de la CFR Cluj, iar medicii i-au recomandat cel putin 3 saptamani de pauza.

Asadar, Cosmin Contra pierde un om important din lotul Romaniei, mijlocasul de 29 de ani fiind examinat cu rigurozitate de staff-ul medical al echipei nationale.

Romania are doua egaluri in primele 2 etape din Nations League, 0-0 cu Muntenegru si 2-2 cu Serbia.

Cele doua jocuri viitoare vor avea loc pe 11 octombrie de la ora 21.45 in deplasare in Lituania si pe 14 octombrie acasa cu Serbia, pe Arena Nationala, de la ora 16.

Ambele partide vor fi LIVE text, pe Ziare.com.

D.A.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/constantin-budescu/stiri-constantin-budescu/romania-a-pierdut-un-jucator-important-pentru-dubla-cu-serbia-si-lituania-din-liga-natiunilor-presa-1532879

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri