Menu

Motivul pentru care Budescu a fost folosit doar 23 de minute in meciurile cu Muntenegru si Serbia - surse

Constantin Budescu a jucat doar 23 de minute in partida cu Muntengru (scor 0-0) si niciun minut cu Serbia (scor 2-2), desi era dat drept titular cert la anuntul jucatorilor convocati de selectionerul Cosmin Contra pentru intalnirile din Nations League.


Conform Fanatik, fostul mijlocas al lui FCSB l-a dezamagit la antrenamente pe Contra, caruia nu i-a placut deloc atitudinea lui Budescu.

In consecinta, Budescu a inceput pe banza de rezerve meciul cu Muntenegru, fiind introdus in ultimele 23 de minute, fara sa se faca remarcat.

Cum atitudinea lui Budi nu s-a schimbat in cele 3 zile dintre cele doua meciuri, Contra l-a lasat pe banca de rezerve si la meciul cu Serbia, de aceasta data chiar pe toata durata jocului.

Dupa meciul de la Belgrad, Constantin Budescu a parut afectat, preferand sa urce in autocar fara sa raspunda la intrebarile reprezentantilor mass-media.

12 selectii si 5 goluri are Constantin Budescu in nationala Romaniei.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/constantin-budescu/stiri-constantin-budescu/motivul-pentru-care-budescu-a-fost-folosit-doar-23-de-minute-in-meciurile-cu-muntenegru-si-serbia-surse-1529222

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri