Menu

Cum ar putea arata primul 11 al Romaniei in partida cu Serbia din Liga Natiunilor

Cum ar putea arata primul 11 al Romaniei in partida cu Serbia din Liga Natiunilor

Romania va merge luni in deplasarea din Serbia, al doilea joc din Liga Natiunilor, dupa cel de vineri seara, in care elevii lui Contra mai mult au dezamagit, scor 0-0 cu cei de la Muntenegru, joc cu portile inchise, in care romanii au avut si un om in plus in ultimul sfert de ora.

Echipa noastra nationala are mari probleme de efectiv inaintea meciului de la Belgrad, de pe stadionul Partizan, Chiriches, Pintilii si Bicfalvi fiind accidentati, ei nemaifacand deplasarea in tara vecina.

In aceste conditii, iata care ar putea fi primul 11 al nostru in partida cu Serbia, care deja are o victorie, dupa 1-0 in Lituania:

Tatarusanu - Benzar, Sapunaru, Balasa, Bancu - R. Marin, Stanciu - Chipciu, Budescu, Mitrita - Tucudean.

In aparare, Balasa ii ia locul lui Chiriches in axul central, asa cum s-a intamplat si in partida cu Muntenegru, la mijloc, alaturi de Stanciu va intra Razvan Marin de la Standard Liege, iar in ofensiva, Budescu si Tucudean ar putea intra titulari, in locul lui Maxim si Keseru, care nu au facut un meci stralucit la Ploiesti, dupa cum anunta Gazeta Sporturilor.

Romania face parte din grupa 4 a Ligii Natiunilor, alaturi de Serbia, Muntenegru si Lituania.

Partida de la Belgrad va avea loc luni de la 21,45, LIVE pe Ziare.com.

D.A.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/nationala-romaniei/stiri-nationala-romaniei/cum-ar-putea-arata-primul-11-al-romaniei-in-partida-cu-serbia-din-liga-natiunilor-1528950

Comentarii Anterioare

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri