Menu

Iata cati bani va incasa FRF pentru participarea echipei nationale in UEFA Nations League

Iata cati bani va incasa FRF pentru participarea echipei nationale in UEFA Nations League

Federatia Romana de Fotbal va incasa o suma frumusica pentru participarea echipei nationale in noua competitie de pe "Batranul Continent", UEFA Nations League.

Potrivit celor de la Telekom Sport, simpla participare in competitie va aduce in conturile FRF 750 de mii de euro.

Alte 750 de mii de euro vor fi trimise de UEFA catre Romania daca "tricolorii" vor reusi sa castige grupa din Liga Natiunilor.

Lovitura financiara va fi data insa daca reprezentativa noastra se va caifica la turneul final al Campionatului European din 2020. In acest caz, FRF ar avea asigurat un cec in valoare de 9,2 milioane de euro.

Toti banii de la UEFA intra in conturile Federatiei, insa forul condus de Razvan Burleanu nu se va bucura de sumele integrale.

Asta pentru ca jucatorii vor primi si ei bonusuri, in functie de rezultatele echipei nationale si de minutele jucate de fiecare in aceasta competitie.


Romania va debuta in UEFA Nations League vineri seara, urmand a infrunta de la ora 20:45 reprezentativa Muntenegruui.

Partida se va juca in tara noastra, la Ploiesti, insa fara spectatori pentru ca Federatia a fost sanctionata de forul continental in urma incidentelor din partidele precedente.

M.D.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/uefa/stiri-uefa/iata-cati-bani-va-incasa-frf-pentru-participarea-echipei-nationale-in-uefa-nations-league-1528377

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri