Menu

Becali dezvaluie ce nume isi dorea pentru FCSB

heinrich schliemann allison taylor dissertation Becali dezvaluie ce nume isi dorea pentru FCSB

http://dentalmind.com/butik/page/2/?add-to-cart=1263 zoomtrader kritik Gigi Becali a dezvaluit ca si-a dorit ca noul nume al echipei sale sa fie Fotbal Club Sport Bucuresti, insa a fost refuzat.

Latifundiatul sustine ca a incercat sa rezerve cinci denumiri la Registrul Comertului, insa numai doua dintre acestea i-au fost si acceptate.

binaire opties price action "Am vrut sa o numesc Fotbal Club Sport Bucuresti, dar nu s-a putut decat Star Bucuresti. Am facut cu FCSB, pentru ca luam licenta pentru anul viitor in luna mai. Am spus pentru ce sa mai facem o mie de schimbari?

elenco piattaforme opzioni binarie Luam licenta pe FCSB, ca sa fie asa si la UEFA, si la FIFA. Am facut 5 rezervari, mi-au fost admise cele pentru FCSB si FC Star Bucuresti. Acum se fac toate demersurile pentru a accepta Adunarea Generala de la Steaua. E o formalitate", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

app azioni binarie Latifundiarul nu a explicat insa de ce Registrul Comertului nu i-a acceptat decat cele doua denumiri, insa sunt sanse mari ca totul sa aiba legatura cu marcile inregistrate de Becali.

buy tastylia oral strips online without prescription Steaua isi va schimba numele in FCSB in perioada urmatoare, oficialii clubului punand in sfarsit in aplicare o sentinta executorie a Curtii de Apel.

binära optioner funkar Modificarea va deveni oficiala dupa ce va fi prelucrata de Registrul Comertului, iar FRF si LPF vor fi notificate in acest sens.

forum autopzionibinarie  

blog opzioni binarie automatiche Citeste mai mult http://www.ziare.com/becali/steaua/becali-dezvaluie-ce-nume-isi-dorea-pentru-fcsb-1454068

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

deutsche broker für binäre optionen 0 binära optioner verktyg http://outdooratlas.com/item/elk-river-lodge/ montre the one binary restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri