Menu

Fotbalistii cu cele mai mari salarii - Cristiano Ronaldo, doar pe locul 10

miami dating online Marca a publicat un clasament al jucatorilor cu cele mai mari salarii, primul in aceasta ierarhie fiind Samuel Eto'o (Anzhi - 20 de milioane de euro pe stagiune). Camerunezul este urmat de Ibrahimovic (PSG - 14,5 milioane de euro) si de Rooney (13,8 milioane de euro). In mod surprinzator, Cristiano Ronaldo se afla doar pe locul 10 (un salariu anual de 10 milioane de euro).

order Lyrica online usa Eto'o este fotbalistul cu cel mai mare salariu - 20 de milioane de euro anual. Prin transferul la PSG, Ibrahimovic a urcat pe locul secund, cu 14,5 milioane de euro pe sezon. Wayne Rooney intregeste podiumul (13,8 milioane de euro).

http://www.kenyadialogue.com/?selena=perazioni-binarie&ea7=df perazioni binarie Yaya Toure (Manchester City) se afla pe locul patru (13 milioane de euro pe sezon), in timp ce coechipierul Sergio Aguero se gaseste pe 5 (12,5 milioane de euro).

any option demo In primii zece se mai afla Didier Drogba (Shanghai - 12 milioane de euro), Fernando Torres (Chelsea - 10,8 milioane de euro), Conca (Guangzhou - 10,6 milioane de euro), Lionel Messi (FC Barcelona - 10,5 milioane de euro) si Cristiano Ronaldo (Real Madrid - 10 milioane de euro).

ikili opsiyon pdf Authors: hotnews

perfect match dating site reviews opcje binarne zarobek Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-13157160-fotbalistii-cele-mai-mari-salarii-cristiano-ronaldo-doar-locul-10.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri