Menu

Kuban, scor de tenis, în campionat! Daniel Niculae a marcat primul gol pentru echipa rusă

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Kuban, scor de tenis, în campionat! Daniel Niculae a marcat primul gol pentru echipa rusă

obchodování binární opce Atacantul Daniel Niculae a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Kuban Krasnodar, a câştigat-o, luni, pe teren propriu, cu scorul de 6-2 (3-0), în faţa formaţiei Volga Nijni Novgorod, în etapa a VI-a a campionatului Rusiei.

binäre optionen jäger Niculae a fost introdus pe teren în minutul 71, în locul lui Balde, şi a înscris cinci minute mai târziu ultimul gol al gazdelor. Pentru atacantul român, aceasta este prima reuşită pentru echipa la care s-a transferat în această vară de la AS Monaco.

http://www.swazilandforum.com/?n=non-fallire-sulle-opzioni-binarie non fallire sulle opzioni binarie Atacantul Gheorghe Bucur a fost rezervă la Kuban Krasnodar, la fel ca mijlocaşul Mihăiţă Pleşan la Volga Nijni Novgorod.

binäre optionen swissquote Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Ţoraiev '1, Pizzelli '13, '47 şi Balde '44, '69, în timp ce pentru oaspeţi au punctat Asildarov '52 din penalti şi Sapogov '78.

opzioni binarie ad 1 euro Sursa: Prosport.ro

option trading levels etrade opzioni binarie 24option Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/kuban-scor-de-tenis-in-campionat-daniel-niculae-a-marcat-primul-gol-pentru-echipa-rusa-9986922

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

forex historiska kurser 0 sito dove potere fare operazioni binarie conti demo opzioni binarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri