Menu

Glasgow Rangers a fost retrogradat, in premiera, in cea de-a patra divizie scotiana din cauza problemelor financiare

figure grafiche a candela Clubul de fotbal Glasgow Rangers a fost retrogradat in premiera, vineri, in cea de-a patra divizie scotiana din cauza problemelor financiare, in urma voturilor cluburilor din Liga Scotiana de Fotbal, relateaza AFP.

broker con demo Pe 4 iulie, Glasgow Rangers a fost deja exclus din Campionatul primei divizii din aceleasi motive. Fiind in pragul falimentului, clubul nu a figurat in calendarul 2012-2013 al campionalului scotian, publicat la mijlocul lunii iunie.

Binary option accept paypal website Un consortiu, condus de omul de afaceri Charles Green, a preluat clubul prin crearea unei noi societati pentru gestionarea afacerilor sale. Insa, autoritatile fiscale britanice, care reclama de la Glasgow Rangers peste 93 de milioane de lire sterline (115 milioane de euro), au respins deja planul de preluare prezentat de Charles Green.

options handeln Conform administratorilor clubului, datoriile sale totale se ridica la 134 milioane de lire (166 milioane de euro).

buy Tastylia Oral Strip online no prescription Directorul general al Federatiei Scotiene de Fotbal, Steward Regan, a declarat ca retrogradarea clubului Glasgow Rangers in cea de-a patra decizie ar duce la o catastrofa financiara si la o 'moarte lenta' a fotbalului scotian.

binäre optionen kurse 25 din 30 de cluburi din Liga Scotiana de Fotbal au votat pentru retrogradara clubului in a patra divizie.

probabilità nelle opzioni binarie Fondat in 1872, clubul Glasgow Rangers, la meciurile caruia asista in medie 45.000 de spectatori, a castigat de 54 de ori campionatul scotian, de 33 de ori Cupa Scotiei si o data Cupa Cupelor, in 1972. Sanctionat cu 10 puncte din cauza problemelor financiare, acesta a pierdut titlul national in sezonul trecut in fata marelui rival, Celtic Glasgow.

Sursa: hotnews

handelen in binaire opties ervaringen Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-12789708-glasgow-rangers-fost-retrogradat-premiera-cea-patra-divizie-scotiana.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

applicazione training binario 0 buy Seroquel online cheap 0pzioni binarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri