Menu

Didier Deschamps, noul selectioner al Frantei

Dider Deschamps
trading opzioni binarie cos///\\\\'è Didier Deschamps a fost numit in functia de selectioner al Frantei, dupa cum informeaza Federatia Franceza de Fotbal pe site-ul oficial. Ultima data la Olimpique Marseille, Deschamps il inlocuieste in functie pe Laurent Blanc.

trading binario fineco come funziona "Noel Le Graet, presedintele FFF, si Didier Deschamps au finalizat discutiile si au ajuns la un acord pentru numirea domnului Deschamps in calitate de selectioner al echipei Frantei", se precizeaza pe site-ul Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), conform Mediafax.

flashback Tadalafil på nätet Intelegerea dintre Federatia Franceza si Deschamps se intinde pe o durata de doi ani de zile. Contractul ar putea fi prelungit in cazul in care Franta se califica la Mondialul de Fotbal din 2014 (gazduit de Brazilia).

opcje binarne roboty Deschamps a imbracat de 103 ori tricoul nationalei Frantei, alaturi de care a castigat Cupa Mondiala din 1998. De-a lungul timpului, tehnicianul a pregatit pe AS Monaco, Juventus Torino si Olimpique Marseille.

forex as of today Sursa: hotnews

corso online trading opzioni binarie http://onodenje.com/?strydor=reich-mit-bin%C3%A4ren-optionen reich mit binären optionen Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-12745569-didier-deschamps-noul-selectioner-frantei.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binär optionen risiko 0 rovinato dalle opzioni binarie opzioni binarie con rimborso restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri