Menu

Mihaita Nesu, la finalul carierei de fotbalist: Au fost zece ani minunati

Can i buy shares without using a broker Contractul de fotbalist profesionist al lui Mihaita Nesu cu FC Utrecht a expirat duminica, fostul international roman, aflat in plin proces de recuperare in SUA, caracterizand pe scurt perioada de activitate fotbalistica: "au fost zece ani minunati".

strategie binární opce De-a lungul carierei, fostul fundas stanga a evoluat la doua echipe: Steaua si FC Utrecht.
"Este ultima mea zi ca fotbalist profesionist de fotbal. 10 ani minunati cu amintiri incredibile", a precizat Nesu pe Twitter, citat de gsp.

en que consistieron las reformas en el sistema de comercio Mihaita a evoluat la Steaua intre anii 2001 si 2008, cucerind alaturi de formatia din Ghencea trei titluri de campion si doua Supercupe. De asemenea, Nesu a ajuns pana in semifinala Cupei UEFA.

buy cod Seroquel Pentru Utrecht, Nesu a bifat 86 de prezente.

In varsta de 29 de ani, Mihaita Nesu se afla in SUA, acolo unde urmeaza un program de recuperare dupa accidentarea suferita in urma cu un an de zile (pe 10 mai 2011).

signal alert binary option Sursa: hotnews

opzioni binarie studio dei grafici Tadalafil holland billiger Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-12671102-mihaita-nesu-finalul-oficial-carierei-fotbalist-fost-zece-ani-minunati.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

No script Priligy 0 copiare investimenti your binary system restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri