Menu

Robert Lewandowski: Sunt foarte fericit că am marcat în meciul de deschidere

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Robert Lewandowski: Sunt foarte fericit că am marcat în meciul de deschidere

generic Orlistat 120 mg online Atacantul polonez Robert Lewandowski, care a marcat primul gol al Campionatului European, a declarat că este extrem de fericit că a reuşit să înscrie în partida de deschidere, informează AFP.

webinář binární opce binary options quit my job "Sunt extrem de fericit că am reuşit să înscriu la acest meci de deschidere. Ar fi putut fi 2-0 sau 3-0, dar suntem optimişti. Sunt mulţumit, dar voiam mai mult, mai ales că am dominat. Mai avem două meciuri de jucat. Sunt sigur că acesta este doar începutul şi următoarele partide vor demonstra acest lucru", a declarat Lewandowski.

demo opzioni binarie trading Selecţionata Poloniei a încheiat la egalitate, vineri, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa Greciei, în meciul de de deschidere de la Euro-2012, disputat pe Stadionul Naţional din Varşovia, în grupa A, în care s-au acordat două cartonaşe roşii şi s-a ratat un penalti.

binäre optionen zockerei Pentru Polonia a marcat Lewandowski '17, iar pentru Grecia a înscris Salpingidis '51.

can you make money trading binary options Sursa: Prosport.ro

http://www.accomacinn.com/?falos=bin%C3%A4re-optionen-app-test binäre optionen app test piattaforma per fare trading Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/euro-2012/robert-lewandowski-sunt-foarte-fericit-ca-am-marcat-in-meciul-de-deschidere-9724824

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

treding aq option 0 buy generic Revia in West Covina California beste binaire opties signalen restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri