Menu

Presa italiana despre ultimul scandal al meciurilor trucate din Serie A: Fotbal infestat

binary options excel spreadsheet Presa italiana aloca spatii mari scandalului meciurilor trucate din Serie A, nume importante din fotbalul peninsular fiind implicate in "Calcioscommesse". "Jocul s-a transformat in ceva urat, fotbalul a fost infestat din nou", a titrat Corriere dello Sport.

Administrative clerical work home Un noul scandal de proportii zguduie fotbalul italian, mai multi jucatori importanti din Serie A fiind acuzati de implicare in "mafia pariurilor".

binary options strategy Arestat, luni, de autoritati, Stefano Mauri este aparat de Lazio, clubul la care activeaza. "Credem in nevinovatia lui Mauri, speram ca adevarul sa iasa la iveala", au precizat oficialii echipei de pe Olimpico intr-un comunicat de presa.

"E mai rau decat in 2006 (n.r. la scandalul "Calciopoli"), acum politia a intrat la Coverciano (n.r. in cantonamentul nationalei Italiei). Este o fata urata a fotbalului, multi amici au fost arestati. Sper ca este doar o greseala si ca toti cei implicati isi vor dovedi nevinovatia", a declarat calcolo opzioni binarie Daniele De Rossi, international italian.

trading operazioni binarie conto demo Antonio Conte se apara

Numele lui Antonio Conte a aparut printre cele implicate in scandalul meciurilor trucate. Tehnicianul lui Juventus se apara si precizeaza ca nu are nicio legatura cu aceasta "caracatita" a mafiei pariurilor.

"Sunt curat, nu am absolut nicio legatura cu acest scandal. Acest lucru se va dovedi in curand, nu-mi fac probleme" - كيم إشارات الخيارات الثنائية Antonio Conte, antrenor Juventus.

"Suntem alaturi de el, stim ca nu este implicat in aceasta afacere necurata. Va ramane la Juventus, avem mare incredere in antrenorul nostru" -

lavoro autopzoni binarie trade Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-12380236-presa-italiana-despre-ultimul-scandal-meciurilor-trucate-din-serie-fotbal-infestat.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

erfahrungen binäre optionen 0 trading opzioni binarie cos//\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'è binary options feedback restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri