Menu

Scandalul meciurilor trucate in Italia. Capitanul lui Lazio a fost retinut

الخيارات الثنائية جدول التداول Nouasprezece persoane, intre care jucatori si internationalul si capitanul echipei Lazio Roma, Stefano Mauri, au fost arestati de politie, in cadrul anchetei privind meciurile trucate din Italia, numit "Calcioscommesse", scrie luni dimineata agentia italiana Ansa.

go to link Intre cei arestati este si internationalul italian Domenico Criscito.

click here now Acesti oameni, multi jucatori din prima divizie (Seria A), au fost arestati pentru "asociere de tip mafiot in scopul inselaciunii si a fraudei sportive", in legatura cu ancheta Parchetului din Cremona privind meciurile trucate.

http://www.viestintamyy.fi/?kiki=om-bin%C3%A4ra-optioner&a5e=9c Anchetatorii au anuntat o conferinta de presa la ora 09:00 GMT (ora 11:00 la Bucuresti).

go to link Potrivit acestora, in cadrul operatiunii numite "Ultimul pariu", jucatorii sunt banuiti ca au trucat mai multe meciuri pentru bani. Arestarile de luni dimineata au vizat mai multe cluburi italiene si au avut loc in mai multe orase.

go to site Sursa: hotnews

binary options prediction software buy Lyrica generic Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-12370401-scandalul-meciurilor-trucate-italia-capitanul-lui-lazio-fost-retinut.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binary option trading app\ 0 buy Lyrica tablets uk this content restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri