Menu

EURO 2012: Un dispozitiv exploziv a fost dezamorsat in Ucraina

optionbit eu Autoritatile din Ucraina au dezamorsat un dispozitiv exploziv, cu doar doua saptamani inainte de startul Campionatului European de Fotbal, informeaza Mediafax. Totul s-a intamplat in orasul Ujgorod, aflat la peste 600 de kilometri de Kiev.

Tastylia, Tadalafil Oral Strip Alertate de un barbat, echipele pirotehnice s-au deplasat la fata locului si au descoperit un dispozitiv exploziv artizanal, acesta avand o putere echivalenta cu 200 de grame de TNT. Bomba a fost neutralizata.

http://moragbrand.com/?ljap=trading-on-line-con-banche-svizzere&d9a=a0 trading on line con banche svizzere Evenimentul nu este insa singular, un dispozitiv similar fiind descoperit la Kiev, saptamana trecuta, in vecinatatea unei statii de metrou.

strategie opzioni binarie jctrading Campionatul European de Fotbal (gazduit de Polonia si Ucraina) se va desfasura in perioada 8 iunie - 1 iulie 2012.

esercizi operazioni binarie Sursa: hotnews

Tastylia Oral Strip no prescription migliore confronto broker di opzioni binarie Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-12349499-euro-2012-dispozitiv-exploziv-fost-dezamorsat-ucraina.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

grafico opzioni 0 ikili opsiyon ekşi sözlük Cheap 20 MG Tastylia Tadalafil Oral StripsTastylia (Tadalafil) Order 20 MG restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri