Menu

Bucurestiul a castigat aproximativ 10 milioane de euro din turism dupa finala Europa League

trading opzioni binarie cos/\\\\\'è Finala Europa League a adus castiguri importante pentru Bucuresti, suporterii veniti sa asiste la partida dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao generand venituri de aproximativ 10 milioane de euro, informeaza Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), informeaza Mediafax.

"Cu ocazia acestui eveniment, Bucurestiul a fost invadat de pasionati ai fotbalului: spanioli, romani si alte nationalitati. Cu cateva zile inainte de finala au sosit primii spanioli, astfel hotelierii din Bucuresti au gazduit in aceasta perioada aproximativ 10.000 de turisti spanioli, gradul de ocupare ajungand la 95%, pentru ca in Capitala s-au cazat si peste 10.000 de romani veniti din provincie", se arata intr-un comunicat al federatiei, citat de Mediafax.

"Am constatat in aceasta perioada sprijinul deosebit al organelor abilitate, care au verificat unitatile de cazare si alimentatie publica si au dispus planuri de masuri fara a aplica amenzi, pentru ca oaspetii nostri sa plece cu o imagine buna despre Bucuresti", au completat reprezentantii FPTR.

Bucurestiul are aproximativ binäre optionen tutorial 22.000 de locuri de cazare in hoteluri. Media cheltuielilor de cazare a fost de binary option robot scam or not 120 de euro de persoana pe noapte. De asemenea, durata medie a sejurului a fost binäre option macd 2,5 nopti, incasandu-se astfel aproximativ http://www.accomacinn.com/?falos=bin%C3%A4re-trades-online binäre trades online 3 milioane de euro de la ibericii veniti la partida.

binäre optionen gratis demokonto probieren 15.000 de spanioli au sosit cu avioane charter, acestia stand in Bucuresti sub 24 de ore. In medie, cei cos è il trading di opzioni binarie 25.000 de suporteri iberici au cheltuit, in medie, buy priligy dapoxetine online safely 150 de euro pentru mancare, bautura si alte cumparaturi. Valoarea totala a incasarilor ajungand la aproximativ demo trading opzioni binarie senza registrazione 6 milioane de euro.

La toate acestea se adauga con quanti soldi partire per fare internet trading un milion de euro reprezentand transportul in Bucuresti si transferurile de la si catre aeroportul "Henri Coanda".

Atletico Madrid a castigat Europa League dupa ce a invins, scor 3-0, pe Athletic Bilbao. La meciul de pe "Arena Nationala" au asistat 52.347 de spectatori, un record pentru stadionul bucurestean.

Sursa: hotnews

nadex binary options taxes Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-12217719-bucurestiul-castigat-aproximativ-10-milioane-euro-din-turism-dupa-finala-europa-league.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

tastylia strips reviews 0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri