Menu

Asta nu e doar o ştire despre recorduri! OFICIAL Messi, cel mai bun marcator din istoria fotbalului! Ce borne a mai spart argentinianul

  • Scris de Prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

options area binary broker Barcelona nu mai poate câştiga titlul în Primera în acest sezon, dar Messi mai poate doborî recorduri. Starul argentinian a marcat de patru ori în meciul cu Espanyol, scor 4-0, şi a ajuns la cota 50 în această ediţie de campionat. Messi l-a depăşit pe românul Dudu Georgescu care s-a oprit la numărul 47.

opzioni binarie netto De asemenea, Messi a devenit şi cel mai bun marcator din istoria fotbalului, contorizând golurile dintr-un singur sezon. Precedentul record îi aparţinea scoţianului Archibald "Archie" Stark care reuşise 70 de goluri într-un sezon, în toate competiţiile, în stagiunea 1924-1925 jucând pentru Bethlehem Steel.

opzioni binarie simulatore gratuito În clasamentul golgheterilor din Primera, Messi conduce cu 50 de goluri marcate, în timp ce Cristiano Ronaldo se află doar la borna 45.

opzioni binarie bpv Sursa: Prosport.ro

location of thesis in essay http://clarionmusic.com/?kyzja=banc-de-binary-europe&f35=be banc de binary europe Citeste mai mult http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/asta-nu-e-doar-o-stire-despre-recorduri-oficial-messi-cel-mai-bun-marcator-din-istoria-fotbalului-ce-borne-a-mai-spart-argentinianul-9596976

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

iq option truffa 0 optione binarie binary options free alert season 4 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri