Menu

Cristi Chivu ar putea ramane la Inter; au inceput negocierile intre club si reprezentantii jucatorului

con quanti soldi partire per fare internet trading Aflat pe lista de prioritati a celor de la Napoli, Cristi Chivu ar putea continua la Inter, reprezentantii clubului din Milano incepand negocierile cu fotbalistul pentru prelungirea intelegerii, informeaza Sky Sport.

Tastylia, Tadalafil Oral Strip Conform jurnalistilor italieni, citati de Mediafax, Inter a inceput, marti, negocierile cu reprezentantii lui Cristi Chivu. Contractul dintre cele doua parti expira in vara acestui an, pe 30 iunie.

iqoptionù La ultima aparitie pentru Inter (0-0 pe terenul Fiorentinei), Chivu s-a accidentat, fundasul roman parasind terenul schiopatand. In varsta de 31 de ani, Chivu a ajuns la Inter in anul 2007, jucatorul reusind sa castige alaturi de formatia italiana Champions League in sezonul 2009-2010.

optionray Sursa: hotnews

http://stmarysvancouver.ca/?victor=robot-trading robot trading binary options brokers demo account Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-12078478-cristi-chivu-putea-ramane-inter-inceput-negocierile-intre-club-reprezentantii-jucatorului.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

operazioni binarie automatiche 0 binární opce jak opcje binarne wady restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri