Menu

Bundesliga: Raul se desparte de Schalke

Clubul german Schalke a anuntat despartirea de celebrul atacant spaniol Raul (34 de ani), in aceasta vara, cand expira contractul jucatorului. Raul va face mai multe precizari pe marginea deciziei sale joi dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa.

Tastylia Wholesaler In iarna, Schalke i-a facut lui Raul o oferta de prelungire a contractului, insa presa spaniola speculeaza ca partile nu s-au pus de acord asupra duratei noii intelegeri: clubul i-a oferit un an, in vreme ce atacantul si-ar fi dorit un contract pe doi ani de zile.

operazioni binarie guadagnare da casa Raul este cel mai bun marcator din istoria competitiilor europene intercluburi, cu 77 de reusite. A venit la Schalke in 2010, contribuind la castigarea Cupei Germaniei (2011), calificarea in semifinalele Champions League (2011) si prezenta in sferturile Europa League, in aceasta stagiune.

danabol side effects Pentru Schalke, Raul a marcat 39 de goluri in 96 de meciuri.

buy metformin american express Sursa: hotnews

buy seroquel 300mg qualcuno sà dirmi se le opzioni binarie sono una fregatura Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-12036705-bundesliga-raul-desparte-schalke.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

how to trade binary options video 0 tjäna på forex إشارات ثنائية الخيار فرانكو restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri