Menu

Super Giggs, 900 de meciuri si gol

option binarie kursi valutor live Galezul sarbatoreste cel de-al 900-lea meci cu tricoul „Diavolilor Rosii” si obtine victoria impotriva celor de la Norwich City printr-un gol in minutul ’91: echipa lui Ferguson ramane asadar la -2 de Manchester City. „Tunarii” pierdeau cu 0-2 cu Tottenham dar au intors scorul la 5-2.

binaire opties strategieën

bitcoin binary options trading Ryan Giggs sarbatoreste cea de-a 900-a partida cu Manchester United. In varsta de 38 de ani, galezul isi duce propria echipa in avantaj pe terenul celor de la Norwich. Succesul din ultimul minut a fost neasteptat, dupa ce Holt egalase in minutul ’84 avantajul initial a lui United. Echipa antrenata de Ferguson ramane asadar la 2 puncte in urma liderei Manchester City.

Spectacol londonez, in schimb, pe Emirates Stadium, unde Tottenham a resit sa se duca in avantaj de doua goluri dupa primele 30 de minute prin Saha si Adebayor (pen.). La sfarsitul primei reprize Arsenal egalase deja prin Sagna si Van Persie, in timp ce in repriza secunda, Rosicky si Walcott (dubla) au stabilit rezultatul final la 5-2.


come funzionano le opzioni binarie online

a che ora apre il mercato forex sicherste und beste plattform für binäre optionen Rezultatele etapei 26 a Premier League:

binaire opties optie24
Liverpool - Everton amanata

Chelsea - Bolton 3-0

Newcastle - Wolverhampton 2-2

Queens Park R. - Fulham 0-1

West Bromwich - Sunderland 4-0

Wigan Athletic - Aston Villa 0-0

Manchester City - Blackburn 3-0

Arsenal - Tottenham 5-2

Norwich City - Manchester Utd 1-2

Stoke City - Swansea City 2-0


Clickati aici pentru ultimele stiri fotbal, stiri tenis, pariuri sportive online si rezultate meciuri.

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

strategie opzioni binarie 60 secondi 0 binäre optionen deutschland legal segnali migliori broker di opzioni binarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri