Menu

Josep Guardiola, intre concediu si oferta Interului (20 de milioane de euro pe sezon)

Josep Guardiola nu a oferit inca un raspuns Barcelonei in ceea ce priveste prelungirea intelegerii scande in vara acestui an, tehnicianul iberic fiind mai nehotarat ca niciodata, informeaza Marca. "Pep" nu duce insa lipsa se oferte, Inter Milano oferindu-i un salariu imens pentru a veni la Milano: 20 de milioane de euro pe stagiune.

الخيارات الثنائية freetrial Barcelona nu stie daca se mai poate baza pe Guardiola si din sezonul viitor, tehnicianul fiind in dubiu in legatura cu prelungirea contractului. In aceste conditii, Inter incearca marele transfer, antrenorul fiind ademenit cu un salariu greu de refuzat: 20 de milioane de euro.

binaere optionen forum Italienii traverseaza un moment mai putin fast: se afla la 14 puncte de liderul Milan (in Serie A), in timp ce in Champions League au pierdut prima mansa din "optimi" cu Marseille, 1-0 pe Velodrome.

come capire le inversione di una candela in iq option Conform Marca, una dintre variantele surpriza ale lui Josep Guardiola ar fi aceea de a lua o pauza. In varsta de 41 de ani, "Pep" a avut sezoane epuizante in ultimii ani, iar un concediu ar fi perfect in aceste conditii.

opcje binarne czy da sie zarobic Sursa: hotnews

opzioni binarie rsi opzionibinarie a un euro login Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-11597415-josep-guardiola-intre-concediu-oferta-interului-20-milioane-euro-sezon.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Parteneri