Menu

„Cearta” pentru tricoul lui Messi. Presa germana: ”Penibili”

option now Stiri sportive: Nepasatori de infrangerea suferita impotriva Barcelonei, jucatorii lui Leverkusen, Friedrich si Kadlec s-au parut mai concentrati pe tricoul campionului blaugrana, comportamentul lor fiind criticat dur in Germania.

binäre optionen erfolgreich traden

order cheapest online Priligy Fundasii germani au fost mai concentrati pe tricoul lui Leo Messi decat pe soarta echipei lor, invinsa de Barcelona cu 1-3 in optimile Ligii Campionilor. Friedrich si Kadlec incepusera se se certe deja pentru tricou dupa prima repriza a meciului: „Manuel mi-a furat idea cu tricoul la pauza”, a declarat Kadlec, care a inscris golul egalului initial.

Pana la urma a castigat cehul, care s-a indreptat spre Messi pentru schimbul tricourilor imediat dupa triplul fluier al arbitrului. „Va ocupa un loc de onoare la mine acasa”, a declarat Kadlec, dar presa germana ataca dur: „Acestor doi jucatori milionari li s-a parut mai important sa se certe pentru tricoul lui Messi decat pentru golul inscris de Alexis Sanchez inaintea pauzei”, a scris ziarul Bild, definind „penibil” comportamentul celor doi jucatori.

Potrivit ziarului Sueddeutsche Zeitung, Messi a gasit „mai multi fani decat adversari” la Leverkusen. Se pare ca si pe Gonzalo Castro l-ar fi interesat tricoul lui Messi. In orice caz, pentru cine a ramas fara, urmatoarea intalnire va avea loc pe 7 martie pe Camp Nou.

Tadalafil beställning

Rezultate meciuri (optimi, 14-15 februarie):

Lyon handelen met binaire opties 1 – 0 Apoel

Leverkusen opcje binarne literatura 1 – 3 Barcelona

Zenit binary options expert advisor free download 3 – 2 Benfica

Milan binary options unmasked pdf 4 – 0 Arsenal

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

where to buy Priligy without prescription in Henderson Nevada 0 Tastylia France indicatore di trend opzioni binarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri