Menu

Primera Division, Messi da spectacol

http://www.omod.no/?demobilizaciya=template-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&c52=7b click here Primera Division, rezultate meciuri lagligt att köpa Sildenafil Citrate – Continua show-ul Messi. In meciul contand pentru prima etapa a ligii spaniole, aceea amanata din cauza grevei, Balonul de Aur a inscris o tripla, ajungand asadar sa inscrie 22 de goluri in campionatul spaniol si invingand-o pe Malaga a lui Demichelis, Maresca si Van Nistelrooy pe teren propriu.

http://www.bdsak.com/?lifter=what-is-margin-level-in-forex-trading&72f=63

this page Argentinianul a inscris primul gol in minutul 32’ printr-o lovitura de cap dupa o centrare a lui Adriano. Prima repriza s-a terminat cu scorul de 0-1 iar in cea de-a a doua, Barcelona, orfana de Xavi, Puyol si Fabregas, carora Guardiola le-a dat o zi de odihna in vederea duelului din Cupa Regelui impotriva celor de la Real, a inscris alte doua goluri in trei minute prin Alexis Sanchez si Messi. Frumos golul din minutul 81’ care a dus scorul la 4-1, marcat tot de Messi care de la mijlocul terenului, i-a lasat in urma sa pe adversarii sai si s-a prezentat in fata lui Caballero, trimitand mingea in poarta.

enter

click to read more Golul ‚onoarei’ a fost marcat pentru Malaga de venezuelanul Rondon in minutul 84’. Cu aceasta victorie, Barcelona ajunge la 44 de puncte in clasament.

La victoria cu 4-1 a Barcelonei impotriva lui Malaga, Real Madrid-ul raspunde castigand cu acelasi scor meciul de pe Bernabeu impotriva celor de la Athletic Bilbao. Mourinho l-a umilit asadar pe colegul Marcelo Biesla, fost tehnician al echipei nationale argentiniene.

paper trading opzioni binarie

In urma acestei victorii, Real-ul ajunge la 49 de puncte, 5 mai multe decat adversara sa directa, Barcelona. Pentru echipa ‚merengue’, initial condusa de adversari prin golul marcat de Llorente, au inscris Marcelo, Callejon si de doua ori Cristiano Ronaldo (din penalti).

Astfel, portughezul a trecut din nou la conducerea clasamentului 'Pichichi' cu 23 de goluri, cu unu mai mult decat Messi, autorul triplei de duminica.

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

see url 0 source link dig this restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri