Menu

Mircea Lucescu, la terapie intensiva: Nu se pune problema unui transfer la Donetk (medic)

Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar, a exclus posibilitatea unei interventii chirugicale in seara zilei de vineri: "Mircea Lucescu are mai multe coaste rupte si sange in cavitatea toracica. Nu se pune problema sa fie mutat; nici nu va fi operat in aceasta seara". Carstoiu spune ca antrenorul va fi monitorizat, o decizie urmand sa fie luata in zilele urmatoare.

strategie inwestycyjne opcje binarne Antrenorul Mircea Lucescu, 66 de ani, a suferit un accident grav de circulatie vineri, la pranz, pe bulevardul Vasile Milea. Dupa ce a fost descarcerat, Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar, unde a efectuat primele investigatii. Surse convergente vorbesc despre un traumatism toracic sever, cateva coaste rupte si sange in cavitatea toracica.

binary options collar strategy Presa sportiva a publicat in cursul zilei informatii despre un posibil transfer al lui Mircea Lucescu la o clinica din Donetk (aceeasi unde a suportat in 2009 o interventie chirugicala la inima). Medicii romani au exclus momentan aceasta ipoteza, declarand ca pacientul trebuie monitorizat, pentru a evita complicatiile.

forex candela settimanale strategia Sursa: hotnews

binära optioner video http://www.swazilandforum.com/?n=migliori-piattaforme-di-opzioni-binarie migliori piattaforme di opzioni binarie Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-11125206-mircea-lucescu-terapie-intensiva-nu-pune-problema-unui-transfer-donetk-medic.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opcje binarne jak czytać wykresy 0 que es el sistema de comercio exterior stock options taxes w2 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri