Menu

Copos: Am vorbit cu Mircea - il doare o coasta, dar e ok

George Copos, patronul echipei Rapid, a declarat vineri, pentru Mediafax, ca a reusit sa vorbeasca cu Mircea Lucescu, dupa ce antrenorul a fost implicat intr-un accident grav de circulatie: "Am vorbit cu Mircea. Ma speriasem, dar este bine. Mi-a zis ca il doare o coasta, dar este ok. Este inca la spital, nu stie cat va ramane acolo".

binäre optionen handelssignal Mircea Lucescu a fost descarcerat de echipele ISU, dupa ce masina pe care a conducea a fost acrosata de un tramvai, vineri, pe Bulevardul Vasile Milea. Antrenorul a fost transportat la Spitalul Universitar, unde i se fac multiple teste medicale.

http://www.soleg.de/?optionende=60-sekunden-trading&dfc=a6 60 sekunden trading Conform SMURD, Mircea Lucescu are o contuzie toracica severa.

opzioni binarie 60 secondi youtube Sursa: hotnews

studi grafico opzioni binarie bdswiss reich werden Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-11123201-copos-vorbit-mircea-doare-coasta-dar.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binaire opties beste strategie 0 http://www.selectservices.co.uk/?propeler=simulatore-opzioni-sessanta-secondi&a4c=90 simulatore opzioni sessanta secondi köp Sildenafil Citrate online flashback restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri