Menu

Scandalul meciurilor trucate din Italia: Buffon, Gattuso si Fabio Cannavaro, mentionati in discutiile dintre blatisti

http://actioncooling.com/?kiko=bdswiss-com-zahlt-nicht-aus&3de=05 bdswiss com zahlt nicht aus Presa din Italia a scos la iveala noi detalii in legatura cu scandalul meciurilor trucate din fotbalul peninsular, numele lui Gianluigi Buffon (Juventus Torino), Gennaro Gattuso (AC Milan) si Fabio Cannavaro (fost international italian) fiind mentionate in interceptarile telefonice ale anchetatorilor. In plus, in vizorul oamenilor legii se afla si doua partide ale echipei Lazio (n.r. cu Genoa si Lecce, din sezonul trecut). 

trading binary options strategies and tactics (bloomberg financial) free download Conform gazetarilor italieni (citati de Mediafax), Nicola Santoni (portarul echipei Ravenna) vorbeste cu un anume "Maurinho" despre partidele trucate din primele doua divizii ale Italiei, iar in respectiva discutie face referire si la jucatorii Gianlugi Buffon, Gennaro Gattuso si Fabio Cannavaro.

http://thegobblersknob.com/?savikshyster=vivir-de-opciones-binarias-estrategia-secreta&0b5=4a vivir de opciones binarias estrategia secreta "Buffon pariaza intre 100.000 si 200.000 de euro pe luna... El, Gattuso... Cannavaro... sunt bolnavi", a precizat Nicola Santoni.

Orlistat 120 mg online cheap In vizorul anchetatorilor au intrat si doua partide ale echipei Lazio, din sezonul trecut din Serie A. Este vorba de disputele cu Genoa (4-2, de pe propriul teren) si cu Lecce (2-4, in deplasare).

opzioni binarie op opt Autoritatile din Peninsula au facut noi arestari (in data de 19 decembrie 2011), 17 la numar, in cursul zilei de luni (n.r. 19 decembrie 2011), printre cei retinuti aflandu-se Cristiano Doni, Nicola Santoni (fost antrenor al echipei Ravenna), Luigi Sartor (a evoluat, printre altele, la Parma, Inter si AS Roma) si Alessandro Zamperini.

indikator forex terbaru Reteaua care se ocupa de aranjarea meciurilor din fotbalul italian avea sediul in Singapore, fiind condusa de Eng Tan Seet. Conform Corriere dello Sport, in cele doua divizii de fotbal ale Italiei se pusesera bazele unei adevarate "caracatite", din aceasta "organizatie criminala" facand parte fosti si actuali jucatori, manageri si agentii de pariuri. Scopul era unul singur: trucarea partidelor de fotbal in scopul castigurilor financiare.

opcje binarne android Cum erau rasplatiti fotbalistii ce erau dispusi sa aranjeze meciuri:

Serie A: 400.000 de euro pe meci (bani ce erau impartiti intre jucatori)
Serie B: 120.000 de euro pe meci
Lega Pro: 50.000 de euro pe meci.

Sursa: hotnews

binary option success story Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-11052919-scandalul-meciurilor-trucate-din-italia-buffon-gattuso-fabio-cannavaro-mentionati-discutiile-dintre-blatisti.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binäre optionen app test 0 best binary broker iq options bonus restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri