Menu

Premier League: egal intre Tottenham si Chelsea

http://bothniafritid.se/?siresse=k%C3%B6p-Viagra-100-mg&193=07 Meciul de pe White Heart Lane s-a terminat cu scorul de 1-1:

see

get link In etapa cu numarul 17 din Premier League, s-a desfasurat pentru 144-a oara derby-ul Londrei dintre Tottenham si Chelsea. Confruntarea s-a terminat cu scorul de 1-1 multumita golurilor marcate de Adebayor pentru gazde si de Sturridge pentru oaspeti.

Cei de la Tottenham au trecut in avantaj prin fostul jucator al Arsenal-ului in minutul 8. Sandro i-a furat mingea lui Mikel la mijlocul terenului si i-a pasat-o lui Bale care a tasnit spre poarta lui Cech. Bale a centrat in mijlocul careului, Cech a gresit si a iesit prea repede din poarta, lasand-o goala. Lui Adebayor nu i-a fose deloc greu sa inscrie primul gol al meciului cu poarta goala.

Cei de la Chelsea au ridicat ritmul jocului, incercand sa egaleze, dar in minutul 20, Sturridge a irosit o ocazie superba de gol. Patru minute mai tarziu, acelasi atacant englez a reusit golul care a readus echilibrul intre cele doua echipe. Tottenham a riscat sa piarda meciul cand, in minutul 29, Drogba a sutat cu stangul dar a nimerit bara.

In repriza a doua, ritmul meciului a incetinit, iar cele doue echipe pareau satisfacute de rezultat. Singura ocazie adevarata din a doua repriza a fost aceea a gazdelor din minutul 92, dar Terry a reusit sa o intrerupa.

In urma acestui rezultat, Tottenham Spurs ramane pe locul 3 cu 35 de puncte, la 9 puncte de la lidera clasamentului, Manchester City. In schimb, Chelsea este in urma celor de la Tottenham, pe pozitia a patra, cu 33 de puncte.

  • go Comentarii
  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

go site 0 http://bti-defence.com/language/en/become-represented/ trading volume indicators restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri