Menu

Transfer cu probleme! Steaua reclamată la CNSL după vânzarea lui Chipciu la Anderlecht

opciones binarias articulos Transfer cu probleme! Steaua reclamată la CNSL după vânzarea lui Chipciu la Anderlecht

rischi trading binario simulazione demokonto fР“С“Р’С˜r binГѓВ¤re optionen http://www.ivst-vz.de/?debin=anyoption-deutschland-erfahrungsbericht anyoption deutschland erfahrungsbericht Steaua l-a vândut în vară pe binaire opties 25 euro Alex Chipciu, pentru 3 milioane de euro, la zero risk binary options strategy Anderlecht, iar libro strategia opzioni binarie FC Braşov trebuie să încaseze 750.000 de euro din această sumă.

Totuşi, nu doar braşovenii vor bani de pe urma tranzacţiei. Sporting Piteşti, echipa de la care FC Braşov l-a adus pe mijlocaşul de 27 de ani.

Piteştenii cer o sumă de bani şi s-au adresat Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, iar termenul a fost fixat pentru 16 februarie, potrivit Monitorul Expres.

Braşovenii sunt siguri că vor avea câştig de cauză. anunţând că vor prezenta un document din care reiese că piteştenii au renunţat la orice pretenţie financiară după ce au primit 100.000 de euro.

"Cei de la Sporting au reclamat Steaua la CNSL, astfel că trebuie să mai aşteptăm cîteva zile pînă se primim banii", a spus Cornel Ţălnar, antrenorul celor de la FC Braşov, pentru sursa citată.

 

خيار ثنائي مع 10 $ الحد الأدنى للإيداع Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/transfer-cu-probleme-steaua-reclamata-la-cnsl-dupa-vanzarea-lui-chipciu-la-anderlecht-501699.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Tastylia 0 Priligy with free dr consultation Buy Priligy no r x cheap restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri