Menu

Franta a invins Germania, scor 2-0, intr-un meci amical marcat de explozii in zona Stade de France

Buy Tadalafil Tastylia 20mg without prescription Doua explozii s-au produs, vineri seara, in zona stadionului Stade de France, unde se desfasura un meci amical intre reprezentativele Frantei si Germaniei, potrivit Mediafax. Meciul nu a fost intrerupt, desi explozile s-au auzit si pe stadion. Partida a fost castigata de Franta cu scorul de 2-0.

option trader xtc Presedintele Francois Hollande, care asista la joc, a fost evacuat de serviciile de securitate.

a4bb236c4686dcf909bb1bfe09bd461b Potrivit presei franceze, exploziile s-au auzit in timpul primei reprize. In paralel cu exploziile din zona Stade de France, au fost semnalate cel putin trei incidente armate in zonele Fontaine au Roi, Charonne si Bataclan. Conform unor surse din cadrul Politiei, cel putin 26 de persoane au murit.

binära optioner på avanza Dupa meci, spectatorii au intrat pe peluza arenei franceze, ei nefiind lasati sa paraseasca stadionul.

come diventare un trader binario Pe de alta parte, vineri dimineata hotelul din Paris in care a fost cazata nationala Germaniei in vederea amicalului cu Franta a fost evacuat din cauza unei alarme cu bomba. Dupa un control, s-a constatat ca alarma era falsa.

 

option 24 demo bdswiss erklärung Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20590231-franta-invins-germania-scor-2-0-intr-meci-amical-marcat-explozii-zona-stade-france.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binäre optionen usa 0 binary options with no deposit bonus opcje binarne chomikuj restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri