Menu

Reactia lui Mutu dupa ce a fost condamnat la inchisoare in Italia

http://irvat.org/index.php?option=com_content Reactia lui Mutu dupa ce a fost condamnat la inchisoare in Italia

http://www.ivst-vz.de/?debin=bdswiss-kostenlos bdswiss kostenlos Adrian Mutu a reactionat dupa ce o instanta de judecata din Italia l-a condamnat la 14 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a batut cu bestialitate un ospatar albanez, in urma cu cinci ani.

Atacantul roman a hotarat sa publice pe pagina sa de Facebook cifrele carierei, pentru a demonstra ca este un fotbalist mare.

"Fapte, nu vorbe!", a scris Mutu pe Facebook, pentru ca apoi sa se laude cu reusitele sale.

http://dogfriendlyrental.com/list-rental/member.php/5022-Երիտասարդ-մանկավարժ 250 de goluri in 615 partide, 77 de meciuri in echipa nationala, patru trofee cu echipele si 6 individuale - acestea sunt realizarile cu care Mutu se mandreste.

Adrian Mutu a fost condamnat la 14 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a batut un ospatar albanez pe nume Berat Racaj in urma cu cinci ani.

"Briliantul" trebuie sa-i plateasca acestuia despagubiri in valoare de 15 mii de euro.

Sentinta nu este definitiva.

http://ces.fi/?piskodrom=was-sind-bin%C3%A4re-optionen-broker&75c=f5 C.S.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/adrian-mutu/stiri-adrian-mutu/reactia-lui-mutu-dupa-ce-a-fost-condamnat-la-inchisoare-in-italia-1389950

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=opzioni-binarie-altroconsumo&bed=c2 0 iwbank trading online restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri