Menu

Federatia de fotbal din Kuwait, suspendata de FIFA

trading con opzioni binarie demo FIFA a anuntat, pe site-ul oficial, ca Federatia de Fotbal din Kuwait (KFA) a fost suspendata cu efect imediat, sanctiunea urmand sa fie ridicata atunci cand forul si cluburile din tara respectiva vor putea sa isi continue activitatea in mod independent, dupa schimbari in legea sporturilor, informeaza Mediafax.

"Suspendarea vine dupa o decizie a Comitetului Executiv al FIFA din 24 si 25 septembrie, conform careia se oferea un termen pana la 15 octombrie 2015 pentru schimbari in legea sporturilor din Kuwait. Suspendarea va fi ridicata doar atunci cand KFA si membrii sai (cluburile) isi vor putea continua activitatea in mod independent", se arata pe site-ul FIFA. 

sustanon 300 efectos secundarios Ca urmare a suspendarii, nicio echipa din Kuwait, inclusiv la nivel de cluburi, nu va avea "contacte sportive" la nivel international, iar KFA si membrii sai sau oficialii nu vor putea beneficia de programele de dezvoltare ale FIFA sau ale Confederatiei Asiatice.

Options trading put up köpa Sildenafil Citrate lagligt i sverige Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20511006-federatia-fotbal-din-kuwait-suspendata-fifa.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

opzioni binarie tattiche 0 ikili opsiyon grafik okuma i migliori siti per le opzioni binarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri