Menu

Jack Warner, fost vicepresedinte al FIFA, suspendat pe viata din fotbal

piattaforma migliore per sistemi binari Jack Warner

binäre optionen handeln tricks Comisia de Etica a FIFA a anuntat, marti, suspendarea pe viata din orice activitate legata de fotbal a fostului vicepresedinte al forului mondial, Jack Warner, anchetat in cazul de coruptie care a zguduit organizatia de la Zurich, informeaza Mediafax citand BBC.

"Decizia a fost luata ca urmare a anchetei camerei de instructie a Comisiei de Etica, privind conditiile de atribuire a Cupei Mondiale din 2018 Rusiei si cele din 2022 Qatarului", a anuntat Comisia.

http://jonmcculloch.com/?svil=opzioni-binarie-API-Web&399=f8 opzioni binarie API Web Jack Warner, in varsta de 72 de ani, originar din Trinidad-Tobago, face obiectiul unei cereri de extradare in SUA.

options click demo account binäre optionen programme Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20460266-jack-warner-fost-vicepresedinte-fifa-suspendat-viata-din-fotbal.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://istore-buy.com/bestsellers/tastylia.html Buy Tastylia Online No Prescription Needed/a> 0 opcje binarne bonus bez depozytu binario demo restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri