Menu

Raul Rusescu, liber de contract - Si-a reziliat intelegerea cu FC Sevilla

come guadagnare 9000 euro al mese Raul Rusescu

iq operazioni binarie FC Sevilla si Raul Rusescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului atacantului, dupa cum informeaza site-ul oficial al gruparii din Primera Division.

www stockpair "FC Sevilla si atacantul Raul Rusescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului internationalului roman. Jucatorul a ajuns la Sevilla in vara lui 2013, de la Steaua Bucuresti, club cu care a devenit campion si golgheter al campionatului Romaniei. Cu toate acestea nu a avut prea multe oportunitati, asa ca a mers imprumut la Sporting Braga in returul sezonului 2013-2014, legat de un nou imprumut la Steaua, in sezonul trecut", se precizeaza pe site-ul oficial al echipei din Primera Division.

binäre optionen realistische gewinne In conditiile in care a devenit liber de contract, Raul Rusescu ar putea reveni la Steaua, echipa aflata, conform patronului ei, in cautarea unui atacant de valoare.

opcje binarne forum opinie Nascut pe 9 iulie 1988, Raul Rusescu a jucat de-a lungul carierei la echipele Unirea Urziceni, Dunarea Giurgiu, CS Otopeni, Steaua, Sevilla si Braga. A castigat de trei ori titlul de campion al Romaniei: 2008-2009 alaturi de Urziceni si 2012-2013, 2014-2015 alaturi de FC Steaua.

broker forex teregulasi di indonesia come capire le opzioni binarie Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20369447-raul-rusescu-liber-contract-reziliat-contractul-sevilla.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

option navigator commissioni 0 strategie delle opzioni binarie http://iviti.co.uk/?vera=online-silver-trading&737=1f online silver trading restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri