Menu

Alexandru Mitrita a marcat un gol pentru Pescara intr-un meci amical

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Mijlocaşul Alexandru Mitriţă a marcat un gol în partida amicală pe care echipa sa, Pescara, din Serie B, a pierdut-o, duminică, la Misano Adriatico, cu scorul de 3-2 (2-1), în faţa formaţiei Sassuolo, informează site-ul oficial al grupării din Serie A.

Tastylia Purchase 20 MG Mitriţă, care a intrat pe teren în minutul 56, a înscris ultimul gol al întâlnirii, în minutul 81.

what the difference between exclusive dating and being in a relationship Celălalt gol al învinşilor a fost reuşit de Lapadula, în minutul 13.

binär option avanza Golurile învingătorilor au fost marcate de Sansone (42 din penalty), Politano (44) şi Floro Flores (47).

köpa Viagra göteborg "De la Pescara mi-a plăcut mult Mitriţă. Este un jucător de calitate, are viteză şi nu îi este teamă de adversar. Poate fi un jucător decisiv pentru Pescara în Serie B", a spus antrenorul echipei Sassuolo, Eusebio Di Francesco.

 

trading opzioni binarie cos////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'ГѓВЁ binary options demo review Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/53949/alexandru-mitrita-a-marcat-un-gol-pentru-pescara-intr-un-meci-amical.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

online trading for beginners 0 opzioni binarie indicatore mt4 consigli trading online restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri