Menu

Mircea Lucescu va avea statuie la Donetk

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
O statuie reprezentându-l pe antrenorul român Mircea Lucescu va fi amplasată în orașul ucrainean Donețk, a anunțat clubul Șahtior, căruia tehnicianul i-a adus cele mari succese din istoria sa.

binäre optionen über maxblue Decizia realizării statuii a fost luată pe 29 iulie, ziua când Lucescu a împlinit 70 de ani, ocazie cu care a fost prezentată o versiune în miniatură a statuii. Statuia propriu-zisă va fi dezvelită în parcul stadionului pe care evolua în mod normal echipa, Donbass Arena, după ce Șahtior va reveni la Donețk.

binär optionen broker Șahtior joacă meciurile considerate pe teren propriu la Lvov, din cauza situației din Ucraina

where to purchase generic Priligy online without a prescription Sculptura, din bronz, va umple atmosfera din parcul stadionului cu energie specială și spirit de învingător și va deveni unul din locurile favorite ale fanilor echipei.

it lightspeedpanel com Autorul operei este ucraineanul Ihor Gluhenkii, cunoscut pentru o serie de proiecte realizate în țara sa, în SUA, Japonia, Italia și Turcia.

 

binaire opties haram trading online opinioni Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/53920/mircea-lucescu-va-avea-statuie-la-donetk.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

köpa Viagra bangkok 0 http://tarbitoitutargalt.ee/?yaichko=piattaforme-on-line-per-opzioni-binarie&428=9b piattaforme on line per opzioni binarie fare il trader senza depositare soldi restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri