Menu

Michel Platini, sustinut de patru confederatii, va candida la presedintia FIFA

binäre optionen foren Michel Platini, presedinte UEFA

Presedintele UEFA, Michel Platini, a primit mesaje de sustinere de la patru confederatii continentale, astfel ca a decis sa candideze la sefia FIFA, urmand a face anuntul oficial in cursul acestei saptamani, informeaza BBC. 

trading app Pe langa forul european pe care-l conduce in acest moment, Platini, in varsta de 60 de ani, este sustinut de America de Sud (Conmebol), America de Nord, Centrala si Caraibe (Concacaf) si Asia (AFC), toate aceste confederatii totalizand 144 de voturi din 209 posibile (reunite in sase confederatii continentale). El se va inscrie in cursa pentru fotoliul ocupat de elvetianul Sepp Blatter din 1998. Alegerile se vor desfasura la 26 februarie 2016, la Zurich, scrie Mediafax. 

robot per opzioni binarie funzionano Blatter a decis sa demisioneze de la presedintia FIFA in luna iunie, dupa ce a izbuncnit scandalul de coruptie in care sunt implicati inalti demnitari ai forului international. 

http://gsc-research.de/blog/blog/post/2009/02/04/und-damit-noch-gut-dabei-ii/index.html binär option plattform Candidatii care doresc sa se inscrie in cursa pentru sefia FIFA o pot face pana la 26 octombrie.  

ikili opsiyon borsa Fost fotbalist, campion european cu Franta in 1984 si triplu castigator al Balonului de Aur, Platini este presedintele UEFA din ianuarie 2007.

 

opzioni binarie metodo cabandela binary options tutor Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20326042-michel-platini-sustinut-patru-confederatii-candida-presedintia-fifa.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

trading bonus no deposit 0 opzioni binarie training gratis Viagra 25 mg restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri