Menu

Bayern Munchen anunta ca a ajuns la un acord cu Juventus pentru Arturo Vidal

Arturo Vidal http://fiontar.ie/?v=die-gewinner-strategie-binäre-optionen die gewinner strategie binäre optionen Clubul Bayern Munchen a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca a ajuns la un acord cu gruparea Juventus Torino si cu Arturo Vidal pentru transferul chilianului la echipa din Bundesliga, informeaza Mediafax.

"Pot sa confirm ca am ajuns la un acord de principiu. Juventus si jucatorul sunt de acord. Mai ramane ca jucatorul sa faca vizita medicala si sa semneze contractul. Daca totul va decurge normal, Vidal se va antrena de saptamana viitoare cu noua sa echipa", a declarat presedintele clubului german, Karl-Heinz Rummenigge.

Strattera Köp Conform presei internationale, Bayern Munchen va plati 37 de milioane de euro pentru internationalul chilian, castigator in acest an al Copa America.

خبراء الإستشارة بالفوركس Arturo Vidal, in varsta de 28 de ani, a mai evoluat in cariera la formatiile Colo-Colo si Bayer Leverkusen.

binäre optionen handeln demokonto binäre optionen rsi indikator Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20316009-bayern-munchen-anunta-ajuns-acord-juventus-pentru-arturo-vidal.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

forex öppettider växjö 0 seroquel xr 800 mg iiq option restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri