Menu

Ladislau Boloni, noul antrenor al formatiei Al Ittihad: L-a inlocuit pe Victor Piturca

Tadalafil Oral Strip Antrenorul roman Ladislau Boloni a semnat un contract cu gruparea din Arabia Saudita, Al Ittihad, formatie pregatita pana in aceasta vara de fostul selectioner al nationalei Romaniei, Victor Piturca, informeaza clubul saudit pe contul sau de Twitter.

anyoption american based binary options brokers Boloni, in varsta de 62 de ani, s-a despartit in aceasta vara de formatia Al Khor, dupa ce conducerea clubului din Qatar nu i-a prelungit contractul, scadent la finalul sezonului.

trading forex online Fostul selectioner Victor Piturca, in varsta de 59 de ani, a preluat pe Al Ittihad in octombrie 2014, dupa ce si-a reziliat contractul cu FRF, fiind demis de conducerea clubului saudit la finalul sezonului. El i-a transferat, in pauza de iarna, pe fostii jucatori ai formatiei Steaua, Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala la Al Ittihad, sustine Mediafax.

elimina conto cmc demo trading binario guadagnare topoption Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20311468-ladislau-boloni-noul-antrenor-formatiei-ittihad-inlocuit-victor-piturca.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

binäre optionen high yield 0 comparison of trading strategies cosa significa opzioni binarie restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri