Menu

Bastian Schweinsteiger a semnat un contract pe trei sezoane cu Manchester United

binary options software provider Mijlocasul echipei Bayern Munchen, Bastian Schweinsteiger, a semnat un contract pe trei sezoane cu Manchester United, a anuntat, luni, gruparea engleza, potrivit Mediafax.

robot opzioni binarie Schweinsteiger, in varsta de 30 de ani, a jucat in peste 500 de meciuri si a marcat de 70 de ori pentru Bayern Munchen, incepand din noiembrie 2002.

binäre optionen echtzeit charts El are 111 selectii pentru nationala Germaniei, fiind capitanul echipei.

fare trading senza deposito iniziale "Am pretuit fiecare moment petrecut la Bayern Munchen, a fost o calatorie incredibila si nu am luat usor decizia de a pleca. Manchester United este singura echipa pentru care as fi parasit Bayern. Sunt pregatit pentru aceasta noua provocare", a declarat Bastian Schweinsteiger.

 

Best platform for option trading web binary options price action Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-20295719-bastian-schweinsteiger-semnat-contract-trei-sezoane-manchester-united.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

http://www.ideas-frescas.es/?melexa=aitopzionibinarie&871=42 aitopzionibinarie 0 puntate treding binario forex no valuta aktuell kurser restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri