Menu

Preşedintele şi antrenorul lui Dinamo Zagreb, ARESTAŢI pentru FRAUDĂ FISCALĂ

free social networking and dating sites Preşedintele şi antrenorul lui Dinamo Zagreb, ARESTAŢI pentru FRAUDĂ FISCALĂ

can i buy Viagra over the counter in San Diego California Zdravko Mamic, președintele lui Dinamo Zagreb, și fratele său mai mic, Zoran Mamic, antrenorul multiplei campioanei croate, au fost arestați, sâmbătă, sub acuzație de fraudă fiscală estimată la câteva milioane de euro.

Zdravko Mamic şi Zoran Mamic au fost reținuți la graniță, după ce au revenit din Slovenia, unde campioana en titre a Croaţiei efectuează un stagiu de pregătire.
 
"După ce au fost informați de avocații lor că parchetul a cerut reținerea lor pe durata anchetei, Zdravko și Zoran Mamic au decis, pentru liniștea echipei și a clubului, să revină în Croația pentru a răspunde tuturor întrebărilor și să-și probeze nevinovăția", se arată în comunicatul lui Dinamo Zagreb.
 
Biroul național de luptă împotriva corupției susține că frații Mamic, cât și un înalt oficial al federației croate, Damir Vrbanovic, şi un inspector al direcției de impozite sunt suspectați de fraudă fiscală, de dare și primire de mită.
 
Prejudiciul cauzat clubului este estimat la 16 milioane euro, iar bugetul de stat a pierdut circa 1,6 milioane euro.
 

segnali trading imparare il trading opzioni binarir Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/presedintele-si-antrenorul-lui-dinamo-zagreb-arestati-pentru-frauda-fiscala_230607.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

Tadalafil Oral Strips Buy 20 MG No Prescription 0 online dating is not for me graficos de opciones binarias en tiempo real restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri